Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

2 ks Prílohu Balkón String Svetlo Vešiak Domov Black Skrutku V Birdfeeders Poveternostným vplyvom Ľahko Nainštalovať Plastové Na Vianoce

 0

€5.30 €6.79

Domov Skladovanie A Organizácie

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w224448

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva Vyrobené z kvalitného plastu, tieto ramienka sú navrhnuté tak, aby vydržali prvky a poskytujú dlhodobé použitie.Sú ideálne pre použitie vo vonkajších priestoroch, ako sú záhrady a balkóny.

【Utility Háčik] vyzýva Tieto ramienka nie sú len pre reťazec svetlá.Môžu byť tiež použité ako pomôcka háčiky pre zavesenie ostatné položky, ako sú svietidlá, zvonkohry, birdfeeders, alebo sadenie.

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Náš reťazec svetlo ramienka sú navrhnuté tak, aby bolo jednoduché inštalovať, stačí skrutkovanie do závitom tyč.To umožňuje rýchle a jednoduché zavesenie vášho svetla, či už na Vianoce, outdoorové akcie, alebo iných príležitostiach.

【Set Dvoch] vyzýva Náš reťazec svetlo ramienka prísť sada dvoch, poskytuje viacero možností pre zavesenie vašich svetiel alebo iných predmetov.To zaručuje, že budete mať dostatok ramienka vytvoriť požadovaný svetelný efekt pre vaše vonkajší priestor.

【Štýlový Dizajn] vyzýva čiernu farbu a jednoduchý dizajn týchto ramienka pridať dotyk štýlu a kultivovanosti váš vonkajší dekor.Splynuli bez problémov s akýmkoľvek prostredím.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Farba: čierna

Funkcia: viacúčelový

Veľkosť(cca.): (L x W) 13.97 x 7,62 cm/5,5 x 3inch

Package Zahrnuté:

2 Ks x String Svetlo Ramienka

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.


Špecifikácia

  • Názov Značky > HOUSEEN
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Č. Háčikov > 1 ks

Recenzie (0)

Pridať recenziu