Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Roztomilý Zvierat Kačica Keramické Mydlo Jedlo Samostatne Odvodnenie Mydla, Držiak S Odvodom Pre Sprcha Kúpeľňa Kuchyňa

 0

€14.59 €19.99

Domácnosti Merchandises

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w172098

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej keramiky, povrch je hladký a ľahko sa čistí, biele kačacie tvar, jednoduché a módne, krásne a praktické, žiadne špeciálne vôňa, robustné a odolné, dlhá životnosť.

Self-odvodnenie: dizajn mydlo jedlo pomáha prietok vody smerom nadol a odtok.Textúra mydlo jedlo povrch umožňuje mydlo ventilovať a držať v mieste, a udržuje suché mydlo a stabilný.To môže tiež byť aplikovaný na kuchynské huby.

Veľkosť: veľkosť každý self-odvodnenie mydlo misky je cca 5.9 x 3,94", vhodný pre väčšinu mydla, bar mydlá, námestie mydlá, atď.

Vzhľad dizajn: dekoratívny dizajn tohto keramické mydlo držiteľ je jednoduché a štýlové, s roztomilé kačica tvar.To nie je len jedlo, mydlo alebo hubky jedlo, ale aj veľmi krásne bytové dekorácie.

Farba: biela+oranžová

Materiál: Keramické

Obsah Balenia:

1 x mydlo box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína

Recenzie (0)

Pridať recenziu