Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Na motocykel, Bicykel, reťazový Olej Nástroj pre Ukladanie Poľa Reťazca Čistenie Oleja Splash-Dôkaz Nástroj Reťazca Čistiaci Prostriedok reťazový Olej Anti-sprej Nástroj

 0

€1.49 €2.19

Okrasné & Čistenie & Ochrany

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w412179

Odrážky:

1、High-Kvalitný Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu, naše reťazca čistenie oleja splash-dôkaz nástroj je odolný, robustný a bezpečný pre použitie.Má vysokú hustotu a môže vyriešiť odpadov, znečistenia.

2、Praktický Nástroj: Náš motocykel, bicykel skladovanie oleja toolbox môžete riešiť problém náhodného striekajúcej v procese produkcie ropy, a to je pohodlné a bezpečné držanie.

3、Ubytovať ropného Znečistenia: Naše cyklistické reťazca skladovanie oleja toolbox môžete efektívne prispôsobiť ropné znečistenie a odmietnuť znečistenia.S splash-dôkaz pery, obsahuje kvapaliny pri prenášaní alebo liatím, takže to rýchle a jednoduché použitie.

4、Skvelé Kompatibilita: Naše cyklistické reťazca skladovanie oleja toolbox má 100% zbrusu nový veľkú kvalitu, tak to môže byť všeobecne používa pre bicykle a motocykle.To má veľký kompatibility.

5、Po-Predajný Servis: Ponúkame produkty vysokej kvality a skvelé služby.Ak máte akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať a my vám poskytujú rôzne riešenia pre vás vyberať.

Popis:

Naše reťazca čistenie oleja splash-dôkaz nástroj je vyrobený z vysoko kvalitných ABS materiálu, ktorý je odolný, robustný a bezpečný pre použitie.To môže riešiť problém náhodného striekajúcej v procese produkcie ropy.

Špecifikácia:

Názov produktu: Cyklistické Reťazca Skladovanie Oleja Tool Box

Vhodný rozsah: všeobecné účely motocykle a bicykle

Produkt materiál: ABS

Veľkosť produktu: o 26*9.7*15.5 cm/10*3.8*6.1 v

Balenie Zoznam:

splash-dôkaz nástroj*1

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.


Špecifikácia

  • Názov Značky > JETTING
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Druh > Pneumatiky Oprava Nástrojov

Recenzie (0)

Pridať recenziu