Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Mydlo Dávkovanie Kefa na Riad Automatický Mydlo Tekuté Pridanie Hrniec Kefa Silné Dekontaminácia Kefa Kuchyňa Jedlo Čistiaca Kefka

 0

€7.89 €15.78

Domácnosti Merchandises

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w302697

Mydlo Dávkovanie Kefa Na Riad Automatický Mydlo Tekuté Pridanie Hrniec Kefa Silné Dekontaminácia Kefa Kuchyňa Misky Čistenie Kefkou Dropshipping/Veľkoobchod

Predajné Miesta:

1. Jednoduché Použitie: Stlačením fľaše raz bude trvať tekuté mydlo s ľahkosťou, takže mydlo Dávkovanie Palm Kefa pohodlné použitie bez potreby pre opakované stláčanie.Rozlúčiť, plytvanie času a úsilia.

2. Rozšírené Čistenie: Pozdvihnúť vašu kuchyňu hygieny hru so naše mydlo dávkovanie palm štetcom.Jeho špičková nano fiber technology vytvára bohatú penu na efektívne čistenie hrnce a panvice bez zanechania akýchkoľvek škrabancov.

3. Ľahko Náplň: Naše dlane kefa naplniteľné mydla má jasný fľaše a široký hornej časti pre jednoduché čistiaci prostriedok náplne kedykoľvek.Monitor mydlo úrovne s viditeľným, priehľadný dizajn.

4. Vykonávať Ľahko: rukoväť toto mydlo dávkovanie palm kefa je špeciálne vytvorený s zaoblené krivky, ktoré poskytujú pohodlné uchopenie počas riady so.S hladkým stlačením mechanizmus, je vypúšťaný optimálne množstvo mydla.Plus, to je jednoduché-na-ramenný dizajn.

5. Široké Uplatnenie: Toto mydlo dávkovanie palm kefa môžu byť použité na kroviny a umývanie rôzne kuchynské predmety, ako napríklad bank viečka, stovetops, misy, podnosy, panvíc a hrncov.Je to multifunkčný nástroj, ktorý šetrí váš čas a úsilie.

Popis :

Mydlo Dávkovanie Palm Štetec je ideálny pomocník pre vašu kuchyňu.Je to pohodlné uchopenie, čo uľahčuje ich čistenie je hračkou.S jeho schopnosť byť naplnený kedykoľvek, šetrí váš čas a úsilie.Tento univerzálny štetec môžu byť použité pre viacúčelové čistiace úlohy.

Špecifikácia :

1. Názov: Mydlo Dávkovanie Palm Kefa

2. Materiál: ABS + fiber

3. Veľkosť Produktu:

Rukoväť: (cca.)5 cm/1.97 palcov

Vlákno lopta priemer: (cca.)8.5 cm/3.35 palcov

Výška: o (cca.)13 cm/5.12 palcov

4. Hmotnosť: cca 100g

Balenie Zoznam:

1* Mydlo Dávkovanie Jedlo Kefa


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Funkcia > Eco-Priateľský
  • Štýl > huba
  • Použitie > Kuchyňa
  • Číslo Modelu > Mydlo Dávkovanie Kefa na Riad

Recenzie (0)

Pridať recenziu