Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Pet Sprej Hrebene Roztomilý Avokádo Tvar Domáce Zvieratá Pare Kefa Rozstrekovaný Masáže Špirála Domáce Zvieratá Vaňa Vlasov Kefa Starostlivosti Dodávky

 0

€9.20 €18.41

Pet Produktov

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w453561

Odrážky:

1. Vynikajúce Spracovanie: Oddávať sa váš maznáčik v upokojujúcu masáž s našimi Pet Sprej Špirála, navrhnuté v roztomilý avokádo tvar pre väčšiu zábavu.Nechajte svoje chlpaté priateľ si terapeutické výhody spa-ako proces, pri zachovaní zdravej srsti.

2. Multi-Funkčné Pet Pozor: Náš internetový Sprej Špirála je multifunkčné riešenie pre zdravé pet grooming rutina.S jeho detangling, vode, čistenie a masáž funkcie, pokrýva všetky aspekty pet care pre šťastný a čistý pet.

3. Podporuje Zdravú Srsť: Pet Sprej Špirála funkcie arc-tvarované zuby hrebeňa, ktorý jemne masírujte a očistiť svoje zvieratko je kabát.Odstraňuje špinu a nečistoty a zároveň poskytuje pohodlné masážny efekt, ktorý svoje chlpaté priateľ bude absolútne zbožňujem.

4. Jemná Starostlivosť: Zabezpečenie svojho maznáčika kabát pobytov zdravé, zatiaľ čo nádherné koži-priateľský starostlivosti s našimi jemné pet sprej, hrebeň vyrobený z ABS a TPR materiálu, ktorý nespôsobuje podráždenie, poskytovanie výživný a upokojujúci hmly s každým ženícha.

5. Ergonomický Dizajn: bez Námahy ženícha vaše zvieratko s našimi pet sprej hrebeňa, ktorý má ergonomickú rukoväť pre pohodlné uchopenie, ktorá vyhovuje vašej ruky prirodzené krivky.

Popis:

Pet Sprej Špirála prichádza v jedinečnej banán tvar a je určený na riešenie problémov v troch aspektov – odstránenie prachu a nečistoty z pet vlasy, poskytuje koži-priateľský starostlivosť a poskytuje stabilné a pohodlné uchopenie.

Špecifikácie:

1. Materiál: ABS+TPR

2. Veľkosť produktu: o 10x6.5 cm/3.94x2.56 palcov

Balenie Zoznam:

1*Pare Kefa Masér


Špecifikácia

  • Podpora > Dropshipping / Veľkoobchod
  • Číslo Modelu > Pet Sprej Špirála
  • Druh Materiálu > ABS+TPR
  • Druh > Psy
  • Pôvod > Kontinentálna Čína

Recenzie (0)

Pridať recenziu