Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

49-16-2767 Vysoký krútiaci Moment Vplyv Ochranné Boot Ľahko Nainštalovať Na Milwaukee M18 PALIVA krútiaci Moment nárazový Uťahovák 2767-20 & 2863-20 Čierna

 0

€10.80 €13.49

Nástroje

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w389963

[Dokonalú Ochranu] Číslo Modelu: 49-16-2767. Elektrické Náradie 49-16-2767 Vysoký krútiaci Moment Vplyv Ochranné Boot ponúka dizajn forme-montáž a ľahký, pre Milwaukee M18 PALIVA 1/2 Vysoký krútiaci Moment Vplyv (2767-20) & ONEKEY Verzia (2863-20).To vhodný ochranný kryt zabráni poškodeniu pri nevyhnutné kvapky, ktoré sa vyskytujú v priebehu bežné používanie.

[Easy & Odolný] Flexibilný materiál pre jednoduchú inštaláciu a odstránenie.Vyrobené z materiálov triedy, je veľmi ľahký a pridáva minimálnej hmotnosti nástroja.Odolný materiál, chráni váš Vysoký krútiaci Moment vplyv z žieravé látky (napr. motorového oleja, benzínu, nafty, aj malé kamenné žetóny) a je vodotesný a sweatproof.

[Forme-montáž & Light] Naše 2767 vplyv boot je hrubé, avšak, to je tak flexibilný a ľahký, a polovice krútiaci moment vplyv topánka má formu-montáž veľkosť dizajn, ktorý môžete dať nielen vaše Milwaukee nástroj-prvá trieda ochrany, ale aj najlepšie ručne pocit, to bude základným nástrojom vo vašom automobilového inžinierstva projektu.

[Upraviť] Nie pre použitie na, alebo v blízkosti živé kontakty.Pomocou tohto boot na akékoľvek iné nezlučiteľné elektrického nástroja môže spôsobiť poškodenie nástroj, preto prosím venujte pozornosť vhodnosti kryt pre váš nástroj.Na 49-16-2767 nástroj boot je vyrobený pre M18 PALIVA 1/2 Vysoký krútiaci Moment Vplyv (2767-20) & ONEKEY Verzia (2863-20).

Vezmite prosím na vedomie: Tam je mierne farebný rozdiel v druhu, prosím, nevadí!

Materiál: Silica gel

farba: čierna / červená

Obsah Balenia:

1 x Vysoký krútiaci Moment Vplyv Ochranné Boot

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo.O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky > Tesárstvo

Recenzie (0)

Pridať recenziu