Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Požičovňa Špeciálne Mazivo BICYKEL Cestný Bicykel Horský Bicykel Suché Chain Lube Oil dlhotrvajúci Chain Lube Cyklistické Príslušenstvo pre Reťazové

 0

€5.74 €11.49

Okrasné & Čistenie & Ochrany

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w282761

Odrážky:

1.Dlhodobé Mazanie: Tento model chain lube poskytuje dlhodobé mazanie, ktorá siaha hlboko do reťazca.To znižuje hluk a trenie reťazca, a zvyšuje vašu jazdu kvality.

2.Odolnosť voči poveternostným vplyvom: Tento model chain lube je navrhnutý tak, aby vydržali všetky poveternostné podmienky, od slnečnej do daždivých dní.Chráni reťaz z hrdze a opotrebovanie a zaručuje hladké a tichú jazdu každý čas.

3.Vzorec Prijatie: Tento bike chain lube znižuje trenie a spotrebu energie, predlžuje životnosť reťaze a zabezpečuje plynulé radenie zmeny.Prijatie vzorec, je odolný voči opotrebovaniu a vhodný pre všetky poveternostné podmienky.

4.Čistí a chráni reťaz: Tento lube funkcie bio-rozpustné látky, ktoré vyčistiť špinu a nečistoty z vášho reťazca, takže je hladké a lesklé.Tento lube je eko-šetrné a neškodné pre vás a vaše kolo.

5.Rozsah použitia: Bez ohľadu na to, aký druh bicykli máte tento bicykel chain lube vám môže pomôcť dosiahnuť optimálny výkon.To funguje dobre pre horské bicykle, cestné bicykle a ďalšie.

6.Udržiavať vaše kolo v bezchybnom stave vo všetkých podmienok s našimi vzorec reťazca mazivo.Hlboko prenikajúce a šetrné k životnému prostrediu, funguje to skvele na všetky typy kolies, dokonca aj na daždivé dni.Nenechajte zle lubed reťazca pomaly vám nadol.

Špecifikácia:

1.Názov: Cyklistické Reťazca Mazivo

2. Materiál: Maziva

Balenie Zoznam:

Cyklistické Reťazca Mazivo*1

Poznámka :

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.


Špecifikácia

  • Položka Druh > Mazivá
  • Položka Šírka > 10cm
  • Špeciálne Funkcie > Dlho-trvajúce Cestnej Bike Chain Lube
  • Položka Výška > 10cm
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka > 10cm
  • Druh Materiálu > Mazivo
  • Položka Hmotnosť > 100g

Recenzie (0)

Pridať recenziu