Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Vták Lezenie Čistý Papagája Hojdacia Sieť Pre Klietky Bavlnené Lano Čistý Hojdacia Sieť Lezenie Rebríky Biotop Pre Papagája Cockatoo Cockatiel

 0

€5.05 €14.85

Pet Produktov

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w2145

Vták Lezenie Čistý Papagája Hojdacia Sieť Pre Klietky Bavlnené Lano Čistý Hojdacia Sieť Lezenie Rebríky Biotop Pre Papagája Cockatoo Cockatiel Odrážky: 1.Odolné a bite-odolné voči : Vyrobená z prírodného ratanu lopta materiál, tento vták lezenie net nie je ľahké zlomiť a spĺňa gnawing potreby papagáje.To môže tiež poskytnúť pohodlné miesto pre váš oddych operených priateľov.

2.Zábavné a náročné vták hračka : Tento vták lezenie net je nielen skvelý spôsob, ako uplatniť svoje pernatej priateľa tela a rovnováhu schopnosť, ale aj zábavná a náročná hračka, ktorý otestuje ich zuby a ústa.Vyrobené z prírodných materiálov, to je bezpečné a trvalé pre váš vták tešiť.

3.Široké spektrum aplikácií: Tento vták lezenie net je vhodný nielen pre papagáje, ale aj pre iné druhy vtákov, ako napríklad kanárske ostrovy, tigre, larks, atď.Je to multi-funkčné pet hračka, ktorá môže poskytnúť cvičenie, zábava a stimulácia pre vašich operených priateľov.

4.Lezenie viniča sieť pre vták: Tento odolný a farebné net sa dá ľahko nasadiť na všetky hračky alebo klietky, poskytuje svoje papagáj s zábavné a stimulovanie činnosti.Váš vták bude milovať stúpania a hrať na tomto mäkké a pružné viniča čisté.

5.Jednoduchá inštalácia dizajn: Tento vták lezenie čistá prichádza s ozdobná šnúrka na uniforme na hračky, ktoré možno pohodlne zavesiť na klietku alebo na iných miestach.To je tiež ľahko čistiteľné a nahradiť, a nezaberá priestor.

Tieto hračky sú vyrobené z prírodného ratanu loptu materiálu, ktoré je bezpečné a trvalé pre vašich operených priateľov.Oni môžu uplatniť svoje zuby a ústa tým, hryzenie, žuvanie a gule.Sú vhodné aj pre iné druhy vtákov, ako sú korely, conures, hrdličky, atď.Hračky majú kovový háčik, ktorý umožňuje papagáj vyliezť a hrať na nich.Môžete ľahko zavesiť ich na klietku alebo iných miest, kde sa poskytujú zábavy a zábavy pre vtáky.

Špecifikácia:

Názov produktu: papagáj hračka

Špecifikácie: 18*28 CM/7.09*11.02 palcov

Hmotnosť: 110g

Materiál: drevo

balenie zoznam:

Papagáj Lano Čistý x1


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Materiál > Polyester

Recenzie (0)

Pridať recenziu