Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Jasné Visí Kabelka Skladovanie Organizátor, Zipsy, Ľahko Prístup Kabelku,Klobúk Skladovanie Držiteľa Nad Dverami Kabelka Organizátor Trvanlivé

 0

€29.95 €38.89

Domov Skladovanie A Organizácie

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w202500

[Home Skladovanie Náležitosti]: Náš šatník kabelka kolekcia má umývateľný dizajn, ľahko sa čistí vlhkou handričkou.Vhodné na usporiadanie spální, obývacej izby, dorms, chodby, šatníka alebo skrine bielizeň, šetrí miesto a udržať váš domov upratané.

[Odolné Používať]: Vyrobené z nových slubbed textílie a viac silnejší a transparentné PVC materiálov, je priedušná, silné a odolné na použitie.

[PRIEDUŠNÁ a UMÝVATEĽNÝ]:Táto kabelka organizátor skladovanie je vyrobený z nových slubbed textílie + PVC materiálu, ktorá je priedušná a odolná.Ak máte pocit, prach, zanecháva ju na dlhú dobu, môžete vypláchnuť vodou.

[OBOJSTRANNÝ ZIPS & bezprašné]: To je ideálna kabelka skladovanie tašku.Má zipsy na oboch stranách a môžete ju otvoriť z oboch strán čo znamená, že môžete ľahko prístup položky umiestnené na vnútornej strane bez toho, aby museli vytiahnuť všetko von.S zips uzavretie, svoje tašky zostať čistý a prachu zadarmo.Môžete uložiť veľká taška v jednom oddelení, alebo pár malých tašky v inom oddelení.

[4 Veľkoryso Slots]: skrini puzdro, držiak, je vhodné na uloženie rôznych predmetov samostatne, umožňujú kabelka, peňaženka, puzdro, malé prikrývky, prestieradlá, uteráky a iné bielizeň, šetrí skrine, police priestor, ponechať svoj šatník čisté a upratané. [ideálny Kabelka Držiteľ]: Tento kabelku skladovanie organizátor má priehľadné, a úplne uzavretý dizajn, jednoduché zobrazenie vašej peňaženky pekne, aby sa vaše kabelky čisté, poškodenie zadarmo a vyberte právo taška pre každú príležitosť, šetrí váš čas.

Farba: béžová

Materiál: slubbed textílie + PVC

Obsah Balenia:

1 x Skladovanie visí taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína

Recenzie (0)

Pridať recenziu