Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Prepínač Plug-Dual Socket Dual Socket EÚ Adaptér Tuya Inteligentný Život na Diaľkové Ovládanie Monitorovanie elektrických Zásuviek Alexas

 0

€14.12 €20.17

Bezpečnosť A Ochrana

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w76562

Popis: 1. Vzdialený Spínač / Smart Načasovanie: Ovládať vaše domáce spotrebiče kedykoľvek a kdekoľvek, a môžete zapnúť / vypnúť tieto zariadenia cez váš smartphone riadený systém IOS, alebo Android system(Smart Života/TUYA APP).

2.Nastavenie času: môžete naplánovať a nastaviť konkrétny čas na automatické zapnutie / vypnutie vaše domáce spotrebiče v obývacej miestnosti, kuchyne, spálne, kúpeľne, ktoré pomáha ušetriť elektrinu.

3.Hlasové Ovládanie: smart plug umožňuje hlasové ovládanie s Alexa/Google Pomoc.Jednoduché a rýchle ovládanie skenovanie QR kód na stiahnutie aplikácie (App Store alebo Google play Store)

4. Inteligentný Zoskupenie Kontrola / Monitorovanie v Reálnom Čase Anomálie: Energeticky úsporné a bezpečné, znížiť zariadenia plytvanie elektrinou, pričom účinne bráni vysoko-energetických zariadení z tepla pomocou príliš veľa energie, ochrana životnosti zariadenia.

5.Vytvoriť skupiny a zdieľať s členmi rodiny.Vytvoriť skupinu pre všetky domovská stránka Google zásuviek a ovládať ich pomocou jedného príkazu.Zdieľať Alexa a wifi zapojte všetkých členov rodiny.Nie je potrebné sa obávať, každý môže ľahko ovládať ich.

Informácie O Produkte

Vstupné napätie: AC100~250V

Vstupná frekvencia: 50/60HZ

Výstupné napätie: AC100~250V

Výstupný výkon: 1600W~4000W

Menovité napätie: 230V

Menovitý výkon: 3680W

Maximálny zaťažovací prúd: 16A

Elektromerom: Menej ako ±3% (na Monitorovanie spotreby Energie)

Wifi štandard: 802.11 b/g/n

Wifi frekvencia: 2.4 G

Materiál: Plast

farba: biela

Obsah Balenia:

1 x Wifi Smart Dual Socket

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína

Recenzie (0)

Pridať recenziu