Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Objektív Cleaner Spray 100ml Screen Cleaner Spray Okuliare Odstraňovač Prachu Na slnečné Okuliare Okuliare Čistenie Gadgets Stain Remover Pre

 0

€2.56 €3.66

Okrasné & Čistenie & Ochrany

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w5542

Naše lupa " cleaner je špeciálne navrhnutý tak, aby vám poskytne bezpečné a jemné zloženie čistí okuliare, slnečné okuliare a šošovky bez akéhokoľvek poškodenia.Získať crystal-clear vision s našimi čistič okuliarov, vhodné pre všetky druhy šošoviek.

Špecifikácie:

Názov: Okuliare Cleaner

Čistý obsah: 100 ml

Produkt účinnosti: čistenie starostlivosť, ochranu objektívu

Rozsah použitia: Vhodné pre plávanie okuliare, okuliare, prilby, potápačské okuliare a iné produkty.

Hlavné zložky: deionizovanej vody, povrchovo, deriváty kokosového oleja, atď.

Balenie Zoznam:

1pc* Okuliare Čistejšie

Poznámka:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jemný a Škody-Zadarmo: rozlúčiť škrabance na vašom šošovky s našimi lupa " čistejšie.Bezpečné a jemné zloženie zaisťuje žiadne škody film vrstvy.Svoje silné čistiace schopnosti zabezpečiť jasné a nedotknutej videnie bez akejkoľvek poškvrny.

2.Bezproblémové Riešenie: Dosiahnuť iskrivý čisté okuliare s ľahkosťou pomocou nášho okuliare čistejšie.Jednoduché sprej na formule účinne odstraňuje olejové škvrny a prach z šošovky a nos podložky; len utrite mäkkou handričkou, bez oplachovania, alebo pevný trenie nie je potrebná!

3.Užitočné a Praktické: Naše lupa " cleaner spray s deionizovanej vody vám ponúka krištáľovo jasnú víziu o efektívne odstránenie povrchových nečistôt.Žiadne ďalšie šmuhy ani škvrny zanechal.Vychutnajte si vynikajúce čistenie s týmto jemný a účinný recept.

4.Multi-Účel Čistenie: Naše lupa " čistejšie poskytuje riešenie pre všetky vaše čistiace potreby.Od šošovky a telefóny na klávesnice a monitory, účinne odstraňuje prach, odtlačky prstov, škvrny a mastnotu.

5.Skvelý Darček Výber: bez Námahy vyčistiť okuliare s týmto objektívom cleaner spray.Ideálny pre workmates a on-the-go čistenie.Je skvelý darček pre priateľov, rodinu, a spolužiakov.


Špecifikácia

  • Položka Druh > starostlivosť
  • Položka Šírka > 5cm
  • Špeciálne Funkcie > čistenie starostlivosti, Objektív Ochrana
  • Položka Výška > 5cm
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka > 13cm
  • Druh Materiálu > okuliare čistejšie
  • Položka Hmotnosť > 118g

Recenzie (0)

Pridať recenziu