Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Turbo Ventilátor X3 s Vysokou Rýchlosťou Striedavý Motor Inovovaná Verzia pre Efektívne Priemyselné Chladenie a Vetranie

 0

€52.47 €77.15

Nástroje

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w441847

Funkcie:

* Úplne nové a vysokej kvality

* Na X3 inovovaná verzia násilného turbínových prijme striedavé DC vysokorýchlostné motor s maximálna rýchlosť výstupu 130,000 ot. / MIN.Môže generovať super silný vietor rýchlosť 52 metrov za sekundu, čo zodpovedá 16-úroveň typh ddňa.To je silný, trvanlivý a stabilný, a nebude horieť pod dlhými bremenami.stroj.

* Má tiež nabíjania ochrana a prehriatie ochranné funkcie.Ultra-dlhá životnosť batérie až 4 hodiny na e výstroj.To má dva vstavané 217000 batérie s batériou kapacita 3000mAh, ktorý robí to vydrží dlhšie!To môže byť upravený v troch gears vám rôzne skúsenosti.

* Vysoko-kvalitné komponenty: Tento mini prúdové ventilátor používa super-high-kvalitné dovezené vysokorýchlostné ložiská, nové CNC kovové turbíny, striedavý motor, a ruka-rany motora

* Super rýchlosť vetra: schopný vytvárať tlak a rýchlosť viac ako 52+ metrov za sekundu.Stroj má štyri sha rk žiabre pre aktívny odvod tepla otvory.Hot je prúdenie vzduchu účinne vypúšťaných z kabíny na ochranu dlhodobé operácie.

* Tri gears of nastavenie rýchlosti: prvý prevodový je silný vietor, druhý prevodový je hurikán, a tretí prevodový je super hurikán.Sila vetra môže dosiahnuť úroveň 16.

* Prenosný a kompaktný: S jeho mini veľkosť a ľahký dizajn, je veľmi vhodné vykonávať.Kompaktné telo Turbo Ventilátor je ľahko prenosný a pohodlný pre vonkajšie použitie.

* Bezdrôtový dizajn s dlhou výdržou batérie: Jeho výkonný sušič na vlasy je vybavená so zabudovanými (dve vstavané 217000 kapacita 3000mah batérie), ktoré môžu dosiahnuť bezdrôtovej prevádzky bez externého napájania.Vychutnajte si pohodlie dlhodobé použitie.

* PRÉMIA KONŠTRUKCIA: Pocket štýl: akumulátorové dizajn je štýlové a sofistikované.TYP-C nabíjania rozhranie podporuje 20W rýchle nabíjanie, a jej kompaktnej veľkosti je jednoduchšie pracovať s jednou rukou, zaisťuje rýchly a efektívny zdroj doplnenia.

* - Jednoduché používanie: prijíma tri-rýchlosť nastavenie rýchlosti a má indikátor zobraziť.Prenosné turbínových je užívateľsky príjemný dizajn zaručuje bezproblémové funkčnosť.Okrem toho, nabíjanie pad má tiež ochranu a prehriatiu ochrana funkcie pre bezpečné a spoľahlivé nabíjanie.Vnútorný striedavý motor umožňuje vysokú rýchlosť až 130000RPM (otáčok za minútu).

* Používa: Vzduchovom vankúši, fúkanie, počítač čistenia zariadení, priemyselného prachu a fúkanie, uhlie, spaľovacie, auto vody fúka sneh a fúka, photo studio ksa ting vytvoriť vietor, sušenie domáce zvieratá, atď.Existuje mnoho ďalších použití.

Špecifikácia:

Typ: X3 Turbo Ventilátor

Indikátor popis:

1. Modré svetlo bliká: nabíjanie

2. Modré svetlo je vždy na: úplné

ESC: 30A

Výkon: hz 180w

Maximálna rýchlosť výstupu: 130000 ot. / MIN.

Kontinuálne použitie čas: 4 hodiny nepretržitého používania na jednej úrovni

Kapacita batérie: 3000mAh

Shell materiál: ABS

Package Zahrnuté:

1 x X3 Turbo Ventilátor

1 x Typ-c dátový kábel

1 x magnetický vzduchové trysky

Poznámka:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.


Špecifikácia

  • Názov Značky > DAZZLEEX
  • Pôvod > Kontinentálna Čína

Recenzie (0)

Pridať recenziu