Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

49cc 2 ťahy Vytiahnuť Štart Motora, Motor Pre Mini Pocket Quad ATV Dirt Bike Go Kart 49CC Vytiahnuť Štart Motora, Motor Kit 2-Taktné

 0

€65.05 €130.10

Nástroje

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w380440

Popis

Tento 49CC 2-taktné vytiahnuť štart motora, motor súprava je vyrobená z high-performance hlavy valca a valec systém, tak to má vysokú pevnosť.Má vynikajúci výkon a môže začať rýchlo, rovnako ako beží hladko.To môže byť použitý pre 49CC 2 Ťahy Vrecko na Bicykli, Mini Dirt Bike, ATV alebo Skúter.

Kľúčové Vlastnosti

Veľkú Odolnosť: je vyrobená z high-performance hlavy valca a valec tela, tak to má vysokú pevnosť.To má dlhšiu životnosť v porovnaní s motory vyrobené z bežných materiálov.

Veľký Výkon: Tento 49CC 2-taktné vytiahnuť štart motora, motor auta funkcie vysokej kvality motor s výkonnou mocou v jeho miniatúrne veľkosti.

Pohodlie a Rýchlosti : motor je možné jednoducho a rýchlo spustiť, pretože otočných pull-štart metóda.

Hladký priebeh : rekonštruované CVT prevodovkou a stabilné ložiská ju spustiť viac hladko.Okrem toho, vyvážený kľukového hriadeľa a vyvážené zotrvačníka tiež účinne zvýšiť hladkosť.

Dobrý Výkon : nie je vybavený vzduchový filter, ktorý môže účinne zabrániť nečistôt do valca a spôsobuje zlá prevádzka.Okrem toho, že je tiež vybavený 1.4 cm karburátoru, ktoré môžete urobiť ropy a zemného plynu mix rovnomerne.Všetci zlepšenie pracovného výkonu stroja.

Kompletný Balíček : prišli Sme s motorom, a 25H 136L reťazca, palivovej nádrže a ďalšie tri kompletné častí.Môžete inštalovať a používať ho rýchlo.

Garantované Po-predajný Servis: naším cieľom je poskytovať kvalitné produkty a služby.Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme odpovedať a riešiť problém pre vás, akonáhle je to možné.

Podrobnosti

T-pull Starter Prepínač : telo je vybavený T-pull starter prepínač.Tento dizajn je ergonomický, takže je ľahké pre vás vytiahnuť.

Mini Veľkosť : veľkosť tejto motor auta je menšia v porovnaní s typickým motor auta.Používať ho pre svoje auto, aby sa ušetrilo miesto, aby sa vo väčšej miere.

Aplikácia

To môže byť použitý pre 49CC 2 Ťahy Vrecko na Bicykli, Mini Dirt Bike, ATV alebo Skúter.

Špecifikácia

Valec Čísla: Jedno Valec

Zdvih: 2-taktné

Plyn-ropa Mix Hodnotiť: 25:1

Vŕtanie: 4.4 cm/1.73 palec

Gear Box Zníženie Miery: 3.1: 1

Výtlak: 49cc

Štart Cesty: Recoil Vytiahnuť Štart

Chladenie: Vzduch Nútené Chladenie

Spark Plug: L7T L7TC

Package Zahrnuté

1x 49CC 2-Taktné Vytiahnuť Štart Motora, Motor

1x 25H 136L Reťazca

1 X Kill Switch

1x Plynovú Rukoväť

1x Nádrž

1x Plyn Kábel

Poznámky

Prosím, nechajte mierne farebné rozdiely spôsobené streľbe svetla a 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie, a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.


Špecifikácia

  • Chladenie > Nútené Chladenie Vzduchom
  • Mŕtvica > 2-Taktné
  • DIY Dodávky > ELEKTRICKÉ
  • Plyn-ropa Mix Sadzba > 25
  • Vŕtanie > 4.4 cm/1.73 palec
  • Výtlak > 49cc
  • Valec Čísla > Jeden valec
  • Začiatok Cesty > Recoil Vytiahnuť Štart
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Gear Box Zníženie Sadzby > 3.1

Recenzie (0)

Pridať recenziu