Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

10pcs Akryl Snowflake Simulácia Ice Prívesok Vianočný Strom Visí Ozdoby 2023 Vianočné Dekorácie pre Domov Nový Rok 2024 Darček

 0

€5.04 €9.17

Dom A Záhrada

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w297483

Odrážky:

1.Remeselnícky Starostlivosti Ozdoby: Zažiť čaro dovolenky s týchto skvelých snowflake ozdoby, starostlivo ručne vyrábané z vysoko kvalitného akryl pre vynikajúcu trvanlivosť.S krištáľovo čistou vzhľad, odrážajú svetlo krásne a okamžite vytvoriť slávnostnú atmosféru.

2.Očarujúce Party Účinok: Tieto Snowflake Ozdoby zachytiť svetlo dokonale, že váš Vianočný stromček očarujúce party účinok.Realistický vzory vyzerajú ako skutočné kryštály, ktoré poskytujú realistický snowflake ornament.Obdivovať jasné a jemné snowflake návrhy na všetkých uhlov, pridanie očarujúce dotyk na vašu dovolenku dekor.

3.Dekoratívne Riešenie Ozdoby: Pozdvihnúť vašu dovolenku dekor s týmito všestranný ozdoby na Vianočné stromčeky.S prídavné otvory na hornej, môžu byť pozastavené z okna alebo steny, pridanie dekoratívne dotyk do akéhokoľvek priestoru.Ideálne na šírenie radosti a fandiť počas prázdnin.

4.Určené pre Vianočné Oslavy: Tieto snowflake ozdoby na Vianočný stromček, sú vyrobené s jemnými detailmi a trblietavé akcenty, dodáva príjemný pocit na vašej zimnej dovolenky.Sú ideálne pre Vianočný večierok dodávky a vytvára teplé a happy atmosféru.

5.Kolaudačné párty Dary: Priniesť nejaké extra slávnostné ducha do vášho domova alebo Vianočný strom s týmito Snowflake Ozdoby.Ideálne ako kolaudačné párty, darčeky, tieto dekorácie pridať dotyk kúzlo do akéhokoľvek priestoru.Získať vašu rodinu a priateľov, v ducha dovolenku s na tieto skvelé darčeky.

Pozdvihnúť vašu dovolenku dekor s týmito vysoko kvalitné akrylové vytvorený snehové Vločky Stromček, Ozdoby.Ich vynikajúce a jemné dizajn zachytáva svetlo dokonale ako nástenné závesy.Tieto skvelé darčeky pre každého, kto miluje pridáva nádych elegancie na ich miesto.

Štýl: Ice vybrať snehová vločka nastaviť

Veľkosť produktu: (cca.)5*13 cm/1.97*5.12 palcov

Materiál: akryl

Balenie Zoznam:

10* Akryl Snehové Vločky, Vianočné Ozdoby


Špecifikácia

  • Číslo Modelu > 2023 Vianočné Ozdoby
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Elektronické > no

Recenzie (0)

Pridať recenziu