Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Motocykel Telefón Mount Motocykel Mobilný Telefón Majiteľa Otáčanie 360 Hliníkovej Zliatiny Svorka Nastaviteľné Na Motocykel, Bicykel Mobile

 0

€18.80 €41.77

Mobilné Telefóny, Príslušenstvo

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w213098

Tento telefón stojan je vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov.Jeho elegantný dizajn prijíma jednoduché línie a uľahčuje ak chcete prepínať medzi telefónmi.Je tiež vybavený anti-shake technológie pre stabilitu.Kompatibilné s inými pásky.

Špecifikácie:

Produkt Materiál: zliatina hliníka, silikónové

Hmotnosť výrobku: 190 g

Veľkosť produktu: 10.5*8.9*10.8 CM

Zoznam Produktov:

Motocykel Telefón Mount*1

Hex kľúč *1

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyššiu Flexibilitu: Skúsenosti bezkonkurenčnú flexibilitu s našimi Motocykel Telefón Mount je otáčanie 360 a ľahko-to-switch uhol naklonenia.Dosiahnutie tohto sladké prezeranie príležitosti ideálny pre video hovory alebo aplikácie, prehliadanie internetu, s týmto nastaviteľný držiak funkcia.

2.Vysoko Anti-shake: Získať stabilné držanie telefónu s našimi Motocykel Telefón Mount je vysoko stabilná konštrukcia.Jeho tesnej rukoväť, objímka, anti-shake funkciu, a firma zápas s vankúšom air vent uchovávajte svoj prístroj bezpečnejšie.

3.Robustný All-Hliníkový Materiál: Vyrobené s robustné všetky-z hliníkovej zliatiny materiál, tento Motocykel Telefón Pripojiť sa môže pochváliť mimoriadnu pevnosť a stabilitu.Rozšírené silikónový pásik poskytuje spoľahlivú ochranu proti poškriabaniu a vrúble.

4.Inovatívny Dizajn: Zdvihnúť telefón skúsenosti s našimi elegantný a moderný Motocykel Telefón Pripojiť.Prijatie jednoduché línie pre perfektný zápas so zariadením, je ideálne pre hands-free streaming, video hovory, a hranie hier.Predefinovať vaše tech štýl s týmto novým dizajnom.

5.Viaceré Aplikácie: Udržujte svoj telefón v bezpečí a hands-free pri sledovaní videí, volanie, alebo pomocou GPS s týmto Motocykel Telefón Pripojiť.Navrhnutý tak, aby sa zmestili rôzne modely telefónov, tento držiteľ poskytuje univerzálny kompatibilita pre on-the-go pohodlie.


Špecifikácia

  • Funkcie > Diaľkové Ovládanie
  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Nabíjačka > No
  • Názov Značky > Rondaful

Recenzie (0)

Pridať recenziu