Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Mazivo, Olej na Auto Nástroj Dvere Záves 10 ml Mazacie Silikónový Olej Povrch 50pcs Multifunkčné zariadenie Údržby Dodávky

 0

€11.03 €22.06

Opotrebenia Dielov

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w1230

Odrážky:

1.S vysokým teplotám: S našou Mazivo, Olej na Nástroje " špeciálna formula, vaše životnosť stroja bude účinne predĺži.Prináša špičkové výkonnosti a spoľahlivé mazanie aj pri vysokej teplote prostredia, zabezpečiť trvalú odolnosť.

2.Zvýšenie Výkonu Údržby: Naše mazivo olej má schopnosť preniknúť hlboko do stroja prevody a ložiská, ktoré tvoria ochranný film, ktorý znižuje opotrebenie a trenie.Tento ideálne zlepšuje stroj účinnosť a stabilitu pri zachovaní výstroj ložiská pre dlhú životnosť nástroja výkon.

3.Výborný Výkon S jeho rýchlo pôsobiaci vzorec, toto mazivo, olej prináša okamžité mazanie a ochranu, vedenie vaše nástroje pripravený vykonávať efektívne.To môže preniknúť cez rôzne časti v žiadnom čase, zabezpečiť plynulú prevádzku a predchádzanie korózii a corroding, takže je ideálny pre udržanie vášho stroje v top stave.

4.Široko Používané: Predĺžiť životnosť vášho náradia a strojov s našimi mazivo, olej.Funguje to bez problémov s rôznych zariadení, vrátane uhlové brúsky, vývevy, posilňovne, a ďalšie.Znižuje trenie a zabrániť hrdze zabezpečiť efektívny výkon.

5.Ľahko Použiť Mazivo: Naše mazivo olej má výnimočné anti-hrdza funkciu, ktorá ochraňuje vaše nástroje pred opotrebovaním a corroding.Je to veľmi jednoduché použitie a vhodné pre rôzne drsné prostredia, čo je praktická voľba pre nástroj na údržbu.

Popis:

Majte svoje nástroje chránené bez námahy, s týmto univerzálne mazivo, olej.

Majte svoje šijacie stroje pracujú ako nové s našou Šijací Stroj Olej.Tento olej účinne predlžuje životnosť vášho stroja, udržiavaním výstroj ložiská.Je vhodný pre použitie v rôznych drsné prostredia a udržuje vaše stroje, pripravený na prácu.Nenechajte rozbité stroje stop ste dokončili svoje projekty.Vyskúšajte naše Šijací Stroj Ropy dnes.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 3*3*5 cm/1.18*1.18*1.96 v

Materiál: mazací olej

Balenie Zoznam:

Mazivo, Olej na Nástroje*50pcs


Špecifikácia

  • Pôvod > Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu > Mazací olej

Recenzie (0)

Pridať recenziu