Doprava zadarmo pre nových zákazníkov teraz!

Bicykel Kotúčové Brzdy Rotory Farebné Brzdy Pre Disk Bicykle, Cyklistické Príslušenstvo S Dutým Dizajn Pre Horské Bicykle Pevný Disk Brzdy

 0

€20.74 €57.61

Okrasné & Čistenie & Ochrany

Na sklade

Úplný opis

Kód predajcu: w1105

Skúsenosti výkon s našimi horský bicykel kotúčové brzdy!Vyrobené s vybraného materiálu, zabraňujú hromadeniu blato a prach počas jazdy.Plus, vyberte si zo štyroch rôznych kotúčové brzdy rotory a vychutnať si živé antioxidant farby.Skvelý darček pre všetky cyklistické nadšencov!

Vlastnosti:

Materiál: hliníková zliatina + nehrdzavejúcej ocele

Zoznam Produktov:

Bicykel Kotúčové Brzdy Rotory *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúci Materiál: Vyrobené z vybraných zliatina hliníka a nehrdzavejúcej ocele, tieto horský bicykel kotúčové brzdy nie len vyzerať štýlovo, ale aj poskytovať spoľahlivé a hrdza-dôkaz výkon v každom počasí.

2.Revolučný bezprašné Brzdy: Náš horský bicykel kotúčové brzdy prísť s nehrdzavejúcej ocele, vonkajší krúžok duté dizajn, ktorý zabraňuje blata a prachu akumulácie počas jazdy, podporovať účinné odvodnenie.

3.Štýl, Inovácia: Zažite ohromujúci a trvanlivé vzhľad s vibrujúci antioxidant á horský bicykel kotúčové brzdy, ktoré zvýšia váš bicykel je štýl s dlhou životnosťou svieti ohromujúci krásu.

4.Priaznivé Darček: Pozdvihnúť vaše cyklistika skúsenosti s našimi top-of-the-horský bicykel kotúčové brzdy.Ideálne pre špeciálnu dovolenku darček pre mužov a ženy na narodeniny, deň Vďakyvzdania, Vianoce, a ďalšie.

5.Široký Sortiment: Rozšíriť svoje jazdecké možnosti s našimi horský bicykel kotúčové brzdy.Náš všestranný výber štyri kotúčové brzdy rotory zabezpečuje, že môžete nájsť perfektné fit pre individuálne jazdecké preferencie.


Špecifikácia

  • Druh Materiálu > Hliníková Zliatina + Nehrdzavejúcej Ocele
  • Položka Druh > Ochrana Proti Krádeži
  • Názov Modelu > Bicykel Kotúčové Brzdy Rotory
  • Pôvod > Kontinentálna Čína

Recenzie (0)

Pridať recenziu